4 Temmuz 2012

Curcuna'ya geldi..

Cuma akşamı hiç hazırlıklı olmadan iki dakika içerisinde alınmış bir kararla KafePi'nin yeni mekanı Curcuna'ya açılışına gitmeye karar verdik arkadaşlarımla.

Yine benim için rekor denebilecek bir süre olan kırk dakikada hazırlandım. Üzerime sıradan ve rahat Mango t-shirt, altına Mavi Jeans jeanimi, ayağıma da Stradivarius topuklu sandaletlerimi geçirip, saçımı gelişigüzel topladığım gibi düştük yollara.

Yerin nerede olduğunu tam olarak öğrenmediğim ve birbirine yakın olduğu için yürüyerek gitmeyi tercih ettiğimiz için daha gece başlamadan bayağı yorulduk. Ama tabii eve dönerken değdi diyebileceğimiz bir geceydi.








Dans ettik, güldük, fotoğraf çekindik... Bir ara  en çok dans eden kişi ödülünü verecekler diye bekledim ama olayı curcunaya getirdiler, vermediler :) 


 DiscOben'le eğlenmelere bir türlü doyamıyorum. Normalde DJ'den şarkı istenmez ama sağ olsun arkadaşlarımla benim artık klasikleşen şarkımız "Kafamda Deli Sorular"ı çaldı bize. 
Yine gönlümüzü yaptı yani :)














Ve o gece eve gelince farkettim ki; son zamanlarda plansız planlar beni daha çok mutlu ediyor. Kendimi hazırlamadan, o güne odaklanmadan, sadece anın tadını çıkararak kullan at eşyalar gibi kullandım zamanı. E hoş da oldu :)



Not:  Bu geceyi DiscOben 'in blogunda onun açısından da yazdım. Göz atmak isterseniz tıklayın :)

3 yorum:

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

katılıyorum plansızlık cok keyifli:) ama yapmadan dur işte..

iiremimObenim dedi ki...

Ayrıca her zaman giyecek bir şey bulamayabiliriz. O yüzden zaman zaman olmalı :)

rebeltakipte dedi ki...

ne güzel eğlenceli bir gece olmuş ,bence de hazırlıksız planlar daha eğlenceli oluyor :)

Yorum Gönder