14 Ocak 2013

Kartepe'de Anı Yaşa!


"Anı yaşa!" bu tabiri bugüne kadar kişisel gelişim kitapları başta olmak üzere herkesten sıklıkla duymuşsunuzdur. "Amaan boşver sen şimdiyi düşün, tadını çıkar." diyenlere içten içten sinir oldunuz belki. "Sana söylemesi kolay tabii" diyemediniz ama nasıl yaparım diye de düşünmeden edemediniz. İşte ben bunun için bu yazıyorum size. 
Kayak veya snowboard yapmak anın tadını çıkarmak için biçilmiş kaftan. Anı, günü, kendinizi, vücudunuzu ve her şeyi ama her şeyi unutmak için yaratılmış adeta. 



Karşınızda bembeyaz bir yol, aklınızda sadece bu yolu geçmek var. Sadece siz varsınız. Tıpkı hayattaki gibi. Sadece odaklanmak ve ne yapacağınızı kavramanız yeterli. Ayakta kalmak, hayatta kalmak demek çünkü. 



Kartepe'nin en güzel İstanbul'a yakın olması nedeniyle günü birlik gidiliyor olması. Tabii Pazar günü kalabalığı diye bir gerçekle karşılaşmak da bir o kadar olası. Size tavsiyem eğer gidebiliyorsanız hafta içi gitmeniz. Sakin sakin çok rahat edersiniz.




Eğer kıyafetleriniz ve boardunuz yoksa ister tepeye çıkmadan önce aşağıdaki mağazalardan ister tepedeki otelden kıyafetlerinizi kiralayabilirsiniz. Fiyatları oldukça makul. 
 Tepeye çıkmak için kıyafetlere artı olarak telesiyej kartı da almanız gerekiyor. Keyifli bir yolculuk oluyor, denemelisiniz. Tepeye çıktığınızda bir fincan kahve de sizi bekliyor hem :) Yemek için cafeye gidebilir ya da dışarıda sucuk ekmek yiyebilirsiniz. Tabii gözünüz kaymaktan başka bir şey görürse :)




        Kışın en güzel hali bu olsa gerek. Rüyamda bile kayıyorum ama bir yandan da yazın bir an önce gelmesi için can atıyorum. Bence benim biraz kafam karışmış ;)



0 yorum:

Yorum Gönder