9 Mayıs 2014

Haydi Biraz Hayal Kuralım



Geçtiğimiz hafta dugungazete.com için Pronovias'ın 2014 gelinlik modelleriyle kamera karşısındaydım. Yakın gelecekteki planlarım arasında dünya evine girmek olmasa da her genç kız gibi benim de hayallerim yok değil. Bu hayallerin en başında gelen gelinlik ise hepimizin rüyası. Bakalım siz en çok hangisini seveceksiniz.... 











Önceleri nasıl olsa her gelin güzel olur düşüncesiyle çok önemsemediğim gelinlik meğer en önemli şeylerin başındaymış. Ne kadar haksızlık etmişim.:) Vücut tipinize, boyunuza, ten renginize göre en güzelini seçmek ve karar vermek en zor süreç olsa gerek. Ama mutlaka sadelikten yana olmak gerekli. Ne kadar çok detay, işleme olursa gelinliğin içinde kaybolmanız an meselesi. 





Straplez modelleri hemen hemen her gelinde görünce kesinlikle tercih etmem diye düşünürken giydiğim iki straplez gelinliğe de bayıldım. Giyenlerin hakkı varmış sahiden :)
Tercih edip etmeyeceğimi şuan için kestiremesem de boynunda detay olan modellere de şans tanıyacağım kesin. Aşağıda göreceğiniz modelleri gerçekten çok beğendim. 










Esasen her gelin güzeldir. Fakat siz en güzel olmalısınız. Yeter ki size en çok yakışan gelinliği bulun...





Fotoğraflar için Gökhan Sağlık'a, organizasyon için İrem Komitoğlu'na ve Pronovias Nişantaşı mağazasının güleryüzlü ekibine çok teşekkür ederim!

2 yorum:

pınar doğan dedi ki...

Size hepsi çok yakışmış, özelikle sonuncu bi harika, süpersiniz

istanbul hava durumu dedi ki...

çok yakışmış:)

Yorum Gönder