31 Mart 2014

QSS Krem Lansmanı




Bitkisel kök hücre biyoteknolojisini Avrupa’da ilk kullanan marka olan QSS (Q-Skin Science)’ın Türkiye'deki lansmanı Mart ayının başında The Bar Nişantaşı'nda yapıldı. Bense o tarihten beri ancak yazma fırsatı bulabildim. Fotoğraflarını da kendim çekmek istediğimden süre uzadıkça uzadı ama siz bu ürünlerle tanışmak için daha fazla geç kalmayın.


 Michelle Obama, Jennifer Lopez, Helen Mirren ve Jennifer Aniston gibi ünlülerin kullandıkları marka olarak bilinen QSS ürünlerini merak etmemek elde değil tabii. Özellikle göz altı kremi oldukça ilginç. Uygulaması da bir o kadar kolay. Ürünlerin en güzel yanı ise klinik araştırmalar sonucu üretiliyor olması. Daha da güzel yanı artık Türkiye'de belirli yerlerde satılıyor olması. Bende olan iki ürünü de çok sevdim. Farklı ürün deneyimi isteyenler için doğru adres!





Skin Brightener (Cilt Aydınlatıcı Krem)

Güçlü içeriği sayesinde lekeleri homojen ve kademeli olarak açan cilt aydınlatıcı kremin, lazer ve kimyasal soyma gibi işlemlerden sonra gelişebilecek lekeleri kusursuz şekilde baskılama özelliği vardır. Ayrıca içeriği sayesinde yaşlanma karşıtı ve nemlendirme özelliğine de sahip.





Clarifying Under Eye Serum Capsules (Aydınlatıcı Göz Altı Serum Kapsülü)


Gözaltı bölgesini daha parlak ve sağlıklı gösteren, koyu halka görünümünü azaltmaya yardımcı olan bu serum gece kullanılan bir ürün. Özel patentli teknolojisi ile göz çevresindeki ince çizgi ve kırışıklıkları gidermeye de yardımcı.




Bu ürünleri nasıl temin edebilirim derseniz;
http://www.qssturkiye.com adresini inceleyebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder