16 Temmuz 2013

Mizu.com'da Benim Kombinlerim






Online alışveriş siteleriyle sizin aranız nasıl bilmiyorum ama benim gayet iyi. Özellikle ayakkabı konusunda cesaretime hayran olanlar ve hayret edenler olsa da, en son bir adet sandaleti sepete attım ve gelmesini bekliyorum dört gözle:) 

Şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamamış olmam da bu konudaki hevesimi hiç kırmadı sanırım. O yüzden herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliyorum. Hem iade de edebiliyoruz, ne olacak ki?

Bu sebeple hem yeni alışverişe başlayacaklar için hemde benim gibi kronik olarak online alışveriş meraklılarına, gündüz ve gece olmak üzere mizu.com 'da iki kombin yaptım. Bayan giyimindeki seçenekleriyle sıcak yaz günlerde evinizden çıkmadan kolayca alışveriş yaparak her gün başka bir sen olmak olmaz istemez misin?






Yazın giyilebilecek en rahat kombin kuşkusuz şort ve t-shirt ikisilidir. Altına giyeceğiniz Toms ya da bir sandaletle çok rahat edebilirsiniz. Açık tonlarda uygulayacağınız allık ve ruj ile sade bir görüntü yakalayabilirsiniz. Güneş gözlüğünüz ise mutlaka olmalı.




Gece içinse elbise tercih ettim. Elbise ile aynı tonlarda seçilen saati her zaman daha şık bulurum. Çanta ile aynı renkteki kolyeler uyumu yakalamanız için harika bir seçim olacaktır. Parfüm kokunuz rüzgara karışsın!



1 yorum:

BijouxRoom dedi ki...

güzel öneri, çok teşekkürler

Yorum Gönder