6 Mayıs 2014

kahveniyarat.com'la Coffeerem'imi Yarattım!



Kahve düşkünlüğüme yeni bir boyut kazandırdım geçen haftalarda. Facebook'ta önerilen sayfalar arasında rastladığım kahveniyarat.com 'a göz atmamla Coffeerem'imi yaratmam bir oldu. Sonuç ise harika!







Sevdiğin aromalarla istediğin gibi kahve elde etme fikri harika gerçekten. Sana özel olan her şey güzel değil midir zaten? 

Siteyi inceledikten sonra kahvelerin içeriklerini okuyup üç çeşit kahve seçtim ve miktarlarını belirledim. İkinci adım olarak kahvemin öğütme şeklini seçtim. Sıra kahveme isim vermeye gelince en kolay adımı tamamlamış oldum :) Coffeerem'in yanına bir de açıklama ekledikten sonra paketimin desenini tasarladım. Şimdi her sabah bana masamda günaydın diyen bir kahvem var :)




İnternet alışverişlerinde aradığımız güven Kahve Yarat'ta mevcut. Telefonunuza gelen doğrulama kodu ile içiniz rahat ediyor. Ayrıca kahveniz anında hazırlanıyor ve hemen kargoya veriliyor. Ertesi gün de elinizde oluyor. 

Sevdiklerinize mesajlarınızı bir paket kahve ile ona özel olarak göndermek çok keyifli... Anneler günü de yaklaşıyorken hemen bir kahve tasarlayın derim. 










1 yorum:

minikmini dedi ki...

bir kahve tutkunu olarak en çok bardak altlıklarına bayıldımmmm :)
sevgiler

www.minikmini.blogspot.com

Yorum Gönder