Kahve Aşkına...

Daha önceki bu yayınımda da bahsettiğim gibi kahve aşkım artık dillerde. İçtiğim kahvelerin fotoğraflarını paylaştığım her ortamda, takipçilerimden mutlaka geri dönüşler alıyorum. Durum böyle oluncada Pinterest'le yetinmeyip kahve blogu açmaya karar verdim. Yarısından fazlası kendi sunumum olan bu kahveleri görüp hala beni bir fincan kahveye davet etmiyorsanız o da sizin ayıbınız ne diyeyim:p

Şaka bir yana birbirinden güzel fotoğraflarla mest olup, burnunuzda kahve kokusunu hissetmek için  http://coffeerem.tumblr.com/ adresime beklerim.

Beylerin tüyoyu anladığını umuyor, kızların da elleri dert görmesin diyorum. :)
Turkish coffee

Kalbimi Kolumda Taşırım!❤

Sosyal medya dünyası artık öyle bir hale geldi ki, herkese yepyeni kapılar açıyor. Hep söylüyorum Twitter hayatımı değiştirdiği gibi bana yepyeni güzel insanlar kazandırdı. İşte onlardan ikisi daha! 
Melike İlanku ve Gülcan Köprülü. 






Bu gördüğünüz bileklikleri bir gün canları sıkıldığı için yapmaya başlamışlar. Henüz bir markaları ve satışları yok. Ama ikisi de mücevher tasarımı okumuş. Hobi olarak yapmaya başlamamışlar yani:) Melike daha sonra Faruk Saraç Moda Akademisinde ve İMA da eğitimi almış. Sertaç Delibaş ile ayakkabı tasarımı üzerine çalıştıktan sonra ALL for Kids dergisinde editör asistanlığı ve kendi stil sayfalarını yapmış. 
Gülcan ise değme takı tasarımcılarına taş çıkartır nitelikte. Şimdi onların amacı kendi üretimlerini yapmak ve marka oluşturmak. 






En son bu kolye katılmış bileklerin arasına. Gördüğünüz gibi iki yetenekli insan var karşımızda. Peki bu bilekliklere nereden ulaşırız derseniz, Twitter adreslerinden Melike ve Gülcan 'la iletişime geçebilirsiniz. 



Buda bana yolladıkları bileklikler. 


Twitter'da "çok beğendim" yazdığım tweetimin üzerinde 24 saat geçmeden bana ulaştırdılar.  Kendilerine birkez daha teşekkür ederim. İşini sevmek ve paylaşımcı olmak insana her zaman kazandırır. Yolunuz açık olsun kızlar!