16 Aralık 2011

Türkan Sultan...

Çalıştığım kurumun düzenlemiş olduğu bir proje kapsaminda yapılan ödül töreninde, Türk sinemasinin en guzel kadınlarından sultanımız Türkan Şoray'la tanışma fırsatım oldu bu hafta.



Benim gibi herkeste onu görmenin heyecanını yaşıyordu. Törene geldigi andan itibaren kendisine ilgi bir hayli büyüktü. Fotograf çekinerek girdiği salondan poz vererek çıktı diyebilirim.

Heyecanım tavan yapmıştı.. Yakasına rozeti akmak için o kadar çok uğraştımki anlatamam. Kameraların önünde rozetin iğnesi bir türlü açılmadı ve o birkaç saniye bir ömür gibi geldi. El çabukluğuyla rozeti değiştirip yenisini aldım ve ancak yakasına takabildim. :)

Kıyafetinden konuşmasına her şeyiyle çok zarifti. Ayrıca yaptığı yardımlar ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği önem herkesin beğenisini birkez daha kazandı.





Basın mensuplarınında ilgisi bir hayli fazlaydı. Tören sonunda yaptıkları röportaj sırasında da bir ay sonra kitabının çıkacağını ve bu sene üç tane film çekeceğini de öğrendim. Gerçekten merakla bekliyorum :)






Benimde hayatımda güzel bir anı olarak kalacak bu günden sultanla fotoğrafım. :) Bence bayağı benziyorum.. Siz ne dersiniz? :))








10 yorum:

hemera-nyks dedi ki...

ne kadar şanslısın :)
-
hemera

iiremimObenim dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Blogger Bolat dedi ki...

Türk sinemasının dev ismi ve siz, ne kadar güzel.

Humberto Dib dedi ki...

Great blog.
Cheers from Argntina!
HD

iiremimObenim dedi ki...

Hemera & Bolat Güzel yorumlarınıza çok teşekkür ederim :)
HD: ooohhh thank you so much! Nice to meet you! :) <3

modafobik dedi ki...

Oh süper! :))

alkım doğan dedi ki...

Sultan'a bayılırım. Ne tatlı bir anı olmuş bu böyle. Sevgiler...

yaruze... dedi ki...

merhaba,
yıllar geçse de eskimiyor bu kadın.Şarap gibi.Alımlı ve çok güzel...

Berrilla dedi ki...

ne güzel bir anı ;)

neselihaller dedi ki...

bayılırım Türkan Şoray'a..hatta bugün ondan da bahseden bir yazı bile yazdım..kadın asla yaşlanmıyor, hep çok hoş ve alımlı...sevgiler

Yorum Gönder