QSS Krem Lansmanı




Bitkisel kök hücre biyoteknolojisini Avrupa’da ilk kullanan marka olan QSS (Q-Skin Science)’ın Türkiye'deki lansmanı Mart ayının başında The Bar Nişantaşı'nda yapıldı. Bense o tarihten beri ancak yazma fırsatı bulabildim. Fotoğraflarını da kendim çekmek istediğimden süre uzadıkça uzadı ama siz bu ürünlerle tanışmak için daha fazla geç kalmayın.

Ne Giydim | Uzun Kaban





Henüz ceket giyme havası tam olarak başlamamışken, yeni aldığım Park Bravo kabanımı giymeden edemedim. Rengi ve uzunluğu tam istediğim gibi olmasına karşın klasik görüntüsünü şapkamla daha spor bir hale getirmek istedim. Fena da olmadı, ne dersiniz?

Ne Giydim | Deniz Havası





Ben denize doyamam. Görmeyince çok özlerim, hatta bütün rüyalarımda denizde yüzerim. Mavinin her tonunu da çok severim. Yeni aldığım koyu mavi şapkam da bu yüzden aldığımın ikinci günü benimleydi. Toprak rengi trenchcoat'la da birleşince çiçek açmama ne kaldı ki? 

Ne Giydim | Gri




Gri öyle güzel bir renk hangi renkle giyerseniz giyin hiç sesini çıkarmadan uyuveriyor. Ben de onu canım ne ile isterse onunla giyiyorum. En sevmediğim gri, hava grisi ;)
Şuan İstanbul'da bahar havası yaşıyoruz ama bu fotoğraflar geçen haftadan. Genelde sevilmeyen büyük şemsiyeler ise benim en sevdiklerim. 



Pisi Shoe Hediyesi Sahibini Buldu!



İki buçuk yıldır yayında olan blogumun ilk hediyesini kadınlar günü sebebiyle @PisiShoe ile vermiş bulunuyorum. Kadınların hayatını kolaylaştıran bir hediye vermiş olmaktan da ayrıca mutluyum. Katılan herkese çok teşekkür ederim. Birbirinden güzel başka hediyeler için takipte kalın!


Pisi Shoe'dan Kadınlar Günü Hediyesi!



Kadınlar günü yaklaşırken her sene bir öncekinden daha güzel olsun, çiçek olan kadınlar her an yaşasın, hiç solmasın isteriz. Televizyonda gördüğümüz kötü sonla biten her kadın hikayesini içimiz yanarak izleriz. Hayat mücadelesinde yalnız olmadığımızı bilir, bütün kadınlar birlik oluruz. Kadın olmanın tadına varabilmek bir hayli zor olsa da yüzünüzü güldürmek için sizlere bir sürprizim var hanımlar. 

La Prairie Lansmanı



Geçtiğimiz hafta La Prairie'nin yepyeni koleksiyonunu The Sofa Hotel'de Oben Budak'ın ev sahipliğinde tanıma fırsatı buldum. "Buzun altında zaman durur." sloganının hakkını veren dekorasyonu, lezzetli ikramları ve güzel müzikleriyle birkaç saatliğine zamanı durdurduk denebilir. Konu La Prairie'nin efsane kremleri olunca birçok ünlü hanımı da aramızda görmek mümkündü. Onlarla ilgili dedikoduların aşağıdaki linkte olduğunu belirtip, güzel içkiler ve güzel müzikle bir lansman ancak bu kadar güzel olabilirdi diyorum. 
:)