Ne Giydim | Botanik Bahçesi'nde Yaprak Olmak




Pazartesi günü yarım gün mesaiyi fırsat bilip, işten çıktıktan sonra Bakırköy'de altı ay önce açılan Botanik Park'a gittim. Açık havada olmak bile o kadar iyi geldi ki, anlatamam. Ördekler, çocuklar, çiçekler ve en önemlisi güneşle birlikte keyifli birkaç saat geçirdim. İsterseniz önce ne giydiğime sonra da parka göz atalım ;)


Ne Giydim | İstanbul'da Sonbahar




Bu sonbahar da nedense nerede yaprak görsem kendimi objekiflerin karşısına attım. Bazen yoldan geçerken bazen konsept yaratarak gidip poz verdim. Güzellik bakan gözdedir misali düşen her yaprakta ayrı bir güzellik gördüm. Baktıkça huzur buldum.  İlkbaharda tekrar görüşmek üzere ayrılırken farkettim ki, her mevsimin ayrı güzelliği vardı ama bu sene İstanbul'da bu sonbahar çok güzeldi.

Ne Giydim | Şahane Sonbahar


Renklerin en şahanesi sonbahar yapraklarının. Yeşilden sarıya dönen ve yükseklerden yerlere düşen güzelim yeşil yapraklar sararınca benim en sevdiğim haldeler. Yani neyin, ne zaman kimin hoşuna gideceği belli olmuyor. ;)

Konsept yaratmaya, fotoğraf çekmeye ve çekilmeye bayılan bendeniz, bu yapraklara kayıtsız kalamazdım. Tam istediğim gibi kareleri yakalayamasam da romantik ve serseri tavrım gözlerden kaçmaz umarım;) 

Aslında bu yayının yıldızı ayakkabılar olacaktı ama yaprakları görünce ikinci planda kaldılar sanırım ;)  Her yeri deri ve Türk markası olan YDS ile geçen hafta tanıştım. Tam "yıllarca giyerim"lik ayakkabılar. Ve inanılmaz rahatlar. Mutluluğa giden yolu onlarla yürümek istiyorum bundan sonra. 

Ne Giydim | Yazdan Kalma Bir Günden


Bu hafta İstanbul'un en güzel zamanları belki de... Isıtmayan ama üşütmeyen güneş, yüzümüzü güldüyor. Son kez etek giymemize, yazın giyemediğimiz kıyafetlerimizi ceketlerle kombinlememize fırsat veriyor. Açık renk eteğimle siyah ceketimi birbirine yakıştırmamın sebebi de bu olsa gerek. Şahsen ben bu havaları çok seviyorum. Keşke daha uzun sürse...

Ne Giydim | Uzun Siyah Etek



Deri ceket giymeyi hep sevmişimdir. Özellikle bu mevsimlerde olmazsa olmaz benim için. Deri taytlarla ve jeanlerle kombinlemenin yanı sıra elbise ve eteklerle de giymeyi seviyorum. Dün yaptığım Karaköy - Galata - İstiklal Caddesi gezintisinde, hem şık hemde spor olabilen eteğimle deri ceketimin buluşmasını sevdim. Şalım ise siyahların arasına renk kattı :)

Tavsiye | Yves Rocher Şampuan




Şimdiye kadar hiçbir yazıyı yazarken bu kadar heyecanlanmamıştım desem bana inanır mısınız? Ve ayrıca bu heyecanın sebebi bir şampuan desem, güler misiniz? Gülmeyin gülmeyin. Hayatımdaki en önem verdiğim şeylerden biri olan saçlarım için bir mucize gerçekleşti geçen günlerde. İnsanlık için küçük bir adım olabilir ama benim ve benim gibiler için inanılmaz bir durum.


Ne Giydim | Fuşya Etek



Bazı kıfayetlerin zamanı yoktur. Bu eteğin de öyle. Annemin evlenirken kına gecesinde giydiği etek-bluz takımının 25 yıllık eteği dün benim bu kombinimle yaşamaya kaldığı yerden devam etti. 
Rengi ve kumaşının güzelliğine bakılırsa daha uzun süre de birlikte olacağa benziyoruz. 

Ne Giydim | #MBFWİ 3.GÜN


İstanbul Fashion Week bu sene Kuruçeşme Arena'da gerçekleşti. Beş gün boyunca yapılan defileler ve organizasyonlar dün itibariyle sona erdi. Mekan inanılmaz güzeldi. Uzaklığı bile gözümüze batmadı. Yalnız bu sefer diğer moda haftalarına göre daha sakin geçti diyebilirim. 
Ben 3. gün yapılan Tuvana Büyükçınar'ın defilesine katıldım. Yine yeniden büyülendim. Tasarımlar, kumaşlar, danteller olağanüstüydü. Hepsi tek tek harikaydı gerçekten.
Podyumda izlemekte de ayrı bir keyifti.

Şimdi benim #NeGiydim kısmıma sonra da defileye göz atalım ;)

13. İstanbul Bienali / Antrepo 3






Geçtiğimiz Cumartesi günü güzel havayı fırsat bilip soluğu 13. İstanbul Bienali'nde Antrepo No.3'de aldım.  Haftasonu kalabalık olur endişesi taşısam da umduğumdan sakindi. Nedir bu bienal derseniz, tam da şu:


Ne Giydim | Şapka Başıma


Bu ara hepimizin derdi soğuk! "Sonbaharı görmeden kış geldi geçti" diye şarkı söylemeye başlayacaktık ki, haftasonu güneş bize gülümsedi. Hatta belki kafama güneş geçer diye şapkasız çıkmayayım dedim:) Şaka bir yana bu şapkamı çok sevsem de her zaman ruh halime uyduramıyorum. Bienal'e gitmemin etkisinden olsa gerek, o gün şapkam ve ben aşk tazeledik. Arayı açmamak gerek.


Ne Giydim | Siyah Beyaz


Bazen hayat siyah beyaz fotoğraflardaki gibidir. Doğru ve yanlış. O kadar.


Ben Artık Başka Bir Ülkede Uyanmak İstiyorum




Ben artık başka bir ülkede uyanmak istiyorum. Evet son birkaç aydır bunu istiyorum. Hatta çok istiyorum. Sabah uyandığımda tek derdimin; hangi sokakta kaybolsam ve hangi kahvelerin tadına baksam olmasını diliyorum. Etrafımda bilmediğim dilden tanımadığım insanlar olsun, jest ve mimiklerine bakarak ne demek istediklerini anlayayım ama bana kendilerini anlatmasınlar istiyorum.

Ne Giydim | Krem Rengi Elbise





Eylül aynı mevsim normallerinin altında sıcaklıkla geçse de, düğüne ya da davete giderken hala stiletto giyme fikrine sıcak bakmıyorum. Nitekim Cumartesi günü de açık ayakkabılarımı giydim. Yağmur yağarsa diye düşünmek bile istemedim ama neyse ki ıslanmadan atlattık geceyi. Şimdi Ekim ayı gelebilir:)