Buda Benim Modam :)

Tamam tamam haklısınız etrafta çok fazla moda blogu var ama yazmazsam eksik kalırdım inanın. Korkmayın sürekli yapmayacağım bunu ama genelde ne tarz giyindiğimi görün istedim.




Her şeye olduğu gibi kıyafet, saç, makyaj, stil, moda vb. ne varsa hepsine haddinden fazla düşkünüm. Ama bunlardan başka yazacak çok fazla konu olduğu için modaya çok fazla girmek istemiyorum. Hem de her gün ne giydiğimi yazacak kadar vaktim yok şu sıralar. O yüzden ben de sizler gibi moda konusunda çok başarılı blogger arkadaşlarımı takip ediyorum. Yeni trendleri onlardan öğrenip uyguluyorum.





Evde en fazla yaşadığım sahne gardrobumun karşısına geçip yarın ne giysem diye bakmaktır. Genellikle sabah rahat edeyim diye kıyafetlerimi bir gün önceden hazırlarım. Ve çoğunluklada seçtiğim kıyafetleri giyerim. :)







Genelde Zara, Bershka, Stradivarus, Mango, H&M, Topshop, Twist, Koton, Steve Madden, İnci, Marks&Spencer gibi markaları tercih ediyorum. Bu saydığım markalardan da az çok tarzımı anlayabilirsiniz ama günlük hayatta da şık giyinmeye özen gösteririm. Çok fazla spor giyindiğim söylenemez. Spor dışında beni eşofmanla sokaklarda göremezsiniz. 







Kıyafetlerimi aksesuarlarımla mutlaka tamamlanırım. Yüzüklerim, küpelerim ve kolyelerim olmazsa olmazlarımdır. Genelde aksesuarlarımı çok pahalı almamaya özen gösteririm. Çabuk sıkıldığım ve modası çok çabuk geçtiği için önemsemem açıkçası. 




 











Ayakkabılarım ise tutkumdur. Hepsini yanyana dizip uzun süre izleyebilirim. Bu durum erkeklere alay konusu olsa da hepimiz seviyoruz ayakkabılarımızı. Değil mi kızlar? :)








Fotoğraflarda gördüğünüz kıyafetlerin çoğu ofiste giydiğim kıyafetler. Kumaş pantolon giyme zorunluluğu olduğu için her gün ne giysem diye zorlanmıyor değilim açıkçası. Lacivert, gri, kahverengi, siyah ve  dışında pek fazla seçenek olmadığı içinde klasik oluyor mecburen. Gömleğin yanı sıra fotoğrafta da gördüğünüz gibi şık bluzlar tercih ediyorum. Aksesuar ve ayakkabıyla da kombinimi tamamlıyorum.











Özel davetlere giderken ve gece dışarı çıkarken elbise giymeye özen gösteririm. Nedense gece dışarı çıkmak demek elbise giymek demektir benim için. Aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi Fashion Week'de de Mango elbise tercih ettim. :)










Lacoste'un "I Hate Valentine's Day" partisinde bu elbiseyi giymiştim.

Bir düğüne katılırken giydiğim elbise.

Bu elbiseyi de Oben'le eğlenmeye giderken giymiştim.


Şemsiyemin kıyafetimle uyumlu olmasına da özen gösteririm. Benim için her şey bir bütündür. 




Değişik oje denemelerim de olur çoğu zaman. Mesela bunu bir blogda gördüm ve denedim. Gazete oje :)





Güneş gözlüğünde Ray-Ban bir numaralı tercihimdir. Ama arada ondanda vazgeçiyorum tabii. Resimde gördüğünüz Koton'un gözlüğü. Yuvarlak oluşu hoşuma gitmişti.





Parfüm konusuna gelince Dior'un J'adore'unu kullanıyorum yıllardır. Ama daha dün bunu aldım. Şu ara tercihim bu olacak. Çok seversem devamlı kullanabilirim.
















Fotoğraflar çok net değil farkındayım ama böyle bir yayın hazırlamak gibi düşüncem yoktu bunları çekerken. Iphone'la çektiğim için çok kaliteli değil ve hatta bazılarına filtre uygulamıştım. Boydan çekilmiş çok fazla fotoğrafım yok farkındayım. Moda blogu yapmadığım için önemsememişim :)
Yine de bu yazıyı hazırlamak hoşuma gitti. Her şeyden kısa kısa bahsettim. Eğer çok beğenirseniz daha fazla şeyler yapabilirim.
Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız da çok sevinirim. 
Teşekkürler :))





Oylar Oben'e :)


Bildiğiniz gibi sevgili Oben Budak'ın blog sayfasını severek ve isteyerek düzenliyorum. Bugünde bu yayını hazırladım ama görmeyenleriniz olabilir diye burada da paylaşmak istedim. 2 dakikanızı ayırıp oy verirseniz çok seviniriz.:)



    Papyon, şapka ve çorap kazanmalı!! :)






Esquire Türkiye Dergisi'nin Yılın Adamları Ödülleri'nin "en stil sahibi erkek" kategorisinde  Oben Budak da aday gösterildi. 5 Mart 2012'ye kadar derginin Facebook sayfasını beğendikten sonra oylamaya katılabilirsiniz. 

Oy vermeden önce stiline bir daha göz atmak istersiniz diye aşağıya fotoğraflar yükledim. Şimdi eliniz kendiliğinden Oben Budak yazılı butona gidecek merak etmeyiniz :)


Üstelik oylamaya katılanlara da sürpriz hediyeler var!
Haydiii, pamuk eller Oben'e :)















Katılmak için: 


Teşekkürler:))